we create impact for ambitious brands

Wei Yu aan het woord

Wei Yu aan het woord

 

In de dynamische wereld van BOEM agency schittert er een ster in ons management team: onze getalenteerde collega Wei Yu. Intussen werkt zij al 2,5 jaar bij ons en heeft ze bewezen een onmisbare kracht te zijn. Als een ware duizendpoot draagt zij meerdere verantwoordelijkheden binnen het team en zet zij zich dagelijks vol enthousiasme in om onze organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Benieuwd? Laten we dieper duiken in het verhaal van Wei Yu en ontdek hoe zij haar stempel heeft gedrukt bij BOEM agency.

interview — 08 juni 2023

Hoe ben jij bij BOEM agency terechtgekomen?

Mijn weg naar BOEM agency begon bij Adfysio, een multidisciplinaire groepspraktijk die onder hetzelfde dak leeft als BOEM agency. Je kan er terecht voor revalidatie, beweging, voeding en mind. Als gedreven jobstudent begon ik mijn professionele carrière te vormen. Na mijn studies startte ik parttime bij BOEM agency en maakte al snel de overgang naar een voltijdse betrekking. Gedurende die periode merkte ik dat BOEM agency meer was dan alleen een werkplek. Het werd een plaats waar ik mijn vaardigheden naar een hoger niveau kon tillen. 

 

Wat was jouw favoriete vak op school?

Op school bloeide mijn passie voor kennis op het gebied van human recources. Elk vak dat te maken had met dit boeiende vakgebied trok mijn aandacht en wekte mijn nieuwsgierigheid. Of het nu ging over het verkennen van competentiemanagement, het begrijpen van payroll processen of het verdiepen in andere facetten van HR, ik vond het allemaal fascinerend. 

 

Wat zijn jouw ambities en doelen voor de komende 5 jaar?

Mijn ambities en doelen voor de komende 5 jaar zijn gedreven door een gedeelde visie: het verder ontwikkelen van zowel de operations bij BOEM agency als de algehele werksfeer, met als ultiem doel de winstgevendheid van het bedrijf te optimaliseren. Ik wil mijn expertise verder uitbreiden en mijn vaardigheden aanscherpen, zodat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van het bedrijf. 

Tegelijkertijd hecht ik grote waarde aan de werksfeer en het welzijn van mijn collega’s. Ik wil daarom actief bijdragen aan het creëren van een boeiende jobinhoud voor elke medewerker en een inspirerende bedrijfscultuur. Door middel van teambuildingactiviteiten, mentoring en het bevorderen van open communicatie wil ik een omgeving creëren waarin al mijn collega’s hun volledige potentieel benutten en zich gewaardeerd voelen. 

 

Wat was het vreemdste, grappigste of meest memorabele sollicitatiegesprek dat je ooit hebt afgenomen?

Tijdens mijn loopbaan heb ik vele sollicitatiegesprekken gevoerd, maar één ervaring steekt erboven uit en dat was jouw sollicitatiegesprek Charlotte. (Charlotte, is de persoon die het interview afneemt). 

Vanaf het moment dat jij de kamer binnenkwam, voelde ik een positieve energie en een gevoel van oprechtheid. We raakten zo in gesprek verdiept dat de tijd voorbij vloog en onze afspraak ruimschoots uitliep. Dan weet je dat het goed zit. Ondanks dat ik wist dat je tegen een aantal zaken zou lopen, was jouw enthousiasme toch doorslaggevend om hier aan de slag te gaan.

 

Wat is tot nu de mooiste herinnering die je hebt aan werken bij BOEM agency?

Als ik terugkijk op mijn tijd bij BOEM agency, zijn er ontelbaar veel mooie herinneringen die me bijblijven. Het is moeilijk om er eentje uit te kiezen, maar een van de meest waardevolle herinneringen is verbonden met mijn rol als Office Assistant tijdens de transitie van m33 naar BOEM agency.

Die periode zat in een fase van groei en verandering, waarin we als team op zoek waren naar manieren om onze processen te stroomlijnen en te optimaliseren. Zo was ik nauw betrokken bij het transitieproces en heb zo nieuwe processen ontwikkeld en  bestaande procedures op punt gezet.  Het was een waardevolle ervaring om te zien hoe deze inspanningen resulteren in efficiëntere workflows en een betere organisatiestructuur. En uiteraard heel fijn om te zien hoe deze flow vandaag nog steeds van toepassing is. Daar haal ik voldoening uit.

 

Beschrijf eens jouw perfecte werkdag. Hoe ziet die eruit?

Mijn dag kan niet stuk als er onverwachts een warme maaltijd op mijn pad belandt. Om het af te maken, heb ik graag dat al mijn taken tijdig en met glans zijn afgerond. Zo sluit ik mijn perfecte werkdag af met een gevoel van voldoening en appreciatie.

 

Hoe maak jij impact bij BOEM agency?

Binnen BOEM agency maak ik impact door de bijzondere combinatie van zowel operations, finance, als HR. Een uitgebreid takenpakket met grote verantwoordelijkheden en uitdagingen gaande van cashflowoptimalisatie tot een luisterend oor bieden aan mijn collega’s. Het feit dat ik zoveel verschillende aspecten van het bedrijf simultaan beheer is iets waar ik trots op ben.